Address Beach Resort

Dubai Sahili
Address Beach Resort Genel
Address Beach Resort Genel
Address Beach Resort Genel
Address Beach Resort Genel
Address Beach Resort Genel
Image More +102 fotoğraf
Address Beach Resort
The Walk, Jumeirah Beach Residences , Dubai Sahili

Address Beach Resort misafirlere Dubai (Dubai Marina) bölgesinde, Jumeirah Plajı ve The Walk ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Ibn Battuta Çarşısı ile 3 mi (4,9 km) ve Dubai Marina Alışveriş Merkezi ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

THE RESTAURANT restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 217 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPod takma konsolu ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 55-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

4 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz 24 saat açık sağlık kulübü ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Süit, Balkon, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Sea View Suite with Balcony
Presidential
Presidential Süit
Panoramic
Panoramic Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x