Adam's House

Orta Vietnam, Da Nang
Adam's House Genel
Adam's House Öne Çıkan Resim
Adam's House İç Mekan
Adam's House Yerinde Yemek
Adam's House Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Adam's House
22 An Thuong 29, Ngu Hanh Son Orta Vietnam, Da Nang

Bu apart otel misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ve Danang night market ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Han River ile 1,4 mi (2,2 km) ve Dragon Köprüsü ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x