Ad Astra by Elite

Orta İsveç, Sodertalje
Ad Astra by Elite Genel
Ad Astra by Elite Genel
Ad Astra by Elite Genel
Ad Astra by Elite Öne Çıkan Resim
Ad Astra by Elite Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Ad Astra by Elite
Västra Mälarehamnen 9 Orta İsveç, Sodertalje

Ad Astra by Elite misafirlere Sodertalje merkezinde, Tom Tits Experiment ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Torekallberget Açık Hava Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çevre dostu otel Sydpoolen Kapalı Su Parkı ile 1,2 mi (1,9 km) ve AXA Spor Merkezi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Vivace yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 161 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 12 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Cosy
Cosy Collection
Hidden
Hidden Oasis
Signature
Signature Collection Canal View
Family
Family Collection
Executive
Executive Corner Suite
Penthouse
Penthouse Terrace Bay View
Room
Spacious Collection
Room
Spacious Collection Canal View
Room
Executive Terrace Suite Canal View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x