ACOYA Curacao Resort, Villas & Spa

Marie Pampoen
ACOYA Curacao Resort, Villas & Spa Genel
ACOYA Curacao Resort, Villas & Spa Genel
ACOYA Curacao Resort, Villas & Spa Genel
ACOYA Curacao Resort, Villas & Spa Genel
ACOYA Curacao Resort, Villas & Spa Genel
Image More +58 fotoğraf
ACOYA Curacao Resort, Villas & Spa
Dr. Hugenholtzweg Z/N , Marie Pampoen

ACOYA Curacao Resort, Villas & Spa size Willemstad merkezinde, Mambo Plajı ve Leeward Antilleri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kurasao Deniz Akvaryumu ile 1,8 mi (3 km) ve Blue Bay ile 9 mi (14,4 km) mesafede.

La Lagoon Trattoria yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 188 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Two
Two Bedroom Apartment, Garden View
One
One Bedroom Villa, Garden View
Deluxe
Deluxe Room, Garden View
2
2 bedroom villa, private pool
2
2 Bedroom Villa, Garden View
Room
Three Bedroom Apartment, Garden View
Room
Three Bedroom Villa, Garden View
Room
Three Bedroom Villa with Private Pool
Room
One Bedroom Apartment
Room
1 Bedroom Villa, Private Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x