Accord Puducherry

East Coast Caddesi (doğu Kıyısı Caddesi), Puducherry
Accord Puducherry Genel
Accord Puducherry Genel
Accord Puducherry Genel
Accord Puducherry Genel
Accord Puducherry Genel
Image More +25 fotoğraf
Accord Puducherry
No.1 Thilagar nagar Ellaipillaichavady East Coast Caddesi (doğu Kıyısı Caddesi), Puducherry

Accord Puducherry misafirlere Pondicherry merkezinde, Eglise de Notre Dame des Anges ve Pogo Land ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Paradise Plajı ile 5,6 mi (9 km) ve Ousteri Lake ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

SEASON restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 105 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spa küveti ve sauna vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x