AC Hotel Strasbourg

Alsace, Strasbourg
AC Hotel Strasbourg Genel
AC Hotel Strasbourg Genel
AC Hotel Strasbourg Genel
AC Hotel Strasbourg Genel
AC Hotel Strasbourg Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
AC Hotel Strasbourg
4 -6 Boulevard de Dresde Alsace, Strasbourg

AC Hotel Strasbourg misafirlere Strasbourg (Contades) bölgesinde, Exhibition Parkı ve Hall Rhenus yakınında. Bu otel Tren İstasyonu Meydanı ile 2,5 mi (4 km) ve Avrupa Parlamentosu ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 170 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x