Abrikos

Black Sea Coast, Gelendzhiksky District
Abrikos Öne Çıkan Resim
Abrikos Dış Mekan
Abrikos Dış Mekan
Abrikos Oda Düzeni
Abrikos Banyo Tipleri
Image More +58 fotoğraf
Abrikos
Chapaeva 16 Black Sea Coast, Gelendzhiksky District

Gelendzhik bölgesindeki Abrikos konaklamanızda, Gelendzhik Belediye Sarayı ve Müzikli Çeşme ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Gelendzhik Su Parkı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Gelendzhik Tarih Müzesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

8 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x