Abrazo Villas

Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli
Abrazo Villas Öne Çıkan Resim
Abrazo Villas Dış Mekan
Abrazo Villas Dış Mekan
Abrazo Villas Oda Düzeni
Abrazo Villas Oda Düzeni
Image More +71 fotoğraf
Abrazo Villas
Imerovigli Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli

Santorini bölgesindeki Abrazo Villas konaklamanızda, Athinios Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Oia Kalesi ile 5,7 mi (9,1 km) ve Kamari Plajı ile 6,4 mi (10,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Votsalo)
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı (Anatoli)
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Havuz Manzaralı (Maisonette Pelagos)
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı (Maisonette Thalassa)
Villa
Villa (Corali)
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı (Maisonette Ammos)
Villa
Villa Lava with Hot Tub Jacuzzi
Villa
Villa Thea with Hot Tub Jacuzzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x