Aboo's Hotel Concord Galaxy

Central Mumbai, Andheri
Aboo's Hotel Concord Galaxy Genel
Aboo's Hotel Concord Galaxy Genel
Aboo's Hotel Concord Galaxy Genel
Aboo's Hotel Concord Galaxy Genel
Aboo's Hotel Concord Galaxy Öne Çıkan Resim
Image More +58 fotoğraf
Aboo's Hotel Concord Galaxy
SAKINAKA - ANDHERI ROAD Central Mumbai, Andheri

Aboo's Hotel Concord Galaxy misafirlere Bombay (Andheri East) bölgesinde, MIDC Sanayi Bölgesi ve Santacruz Elektronik İhracat İşlem Bölgesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel ABD Başkonsolosluğu ile 4,1 mi (6,7 km) ve Juhu Plajı ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 34 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve balo salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Buzdolabı
Executive
Executive Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x