Abom Hotel

High Country, Mount Buller
Abom Hotel Genel
Abom Hotel Öne Çıkan Resim
Abom Hotel Dış Mekan
Abom Hotel Dış Mekan
Abom Hotel Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Abom Hotel
16 Athletes Walk High Country, Mount Buller

Mount Buller bölgesindeki Abom Hotel konaklamanızda, Mount Buller Alpine Resort (Belediyeye Ait Olmayan Bölge) ve Holden Express yakınında konaklayacaksınız. Bu kayak dostu otel Alpine Ulusal Parkı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Bull Run ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

The Abom Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

10 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x