Abba Comillas Golf Hotel

Costa Verde, Comillas Şehir Merkezi
Abba Comillas Golf Hotel Genel
Abba Comillas Golf Hotel Genel
Abba Comillas Golf Hotel Öne Çıkan Resim
Abba Comillas Golf Hotel Dış Mekan
Abba Comillas Golf Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Abba Comillas Golf Hotel
Urbanización Rovacías S/n Costa Verde, Comillas Şehir Merkezi

Abba Comillas Golf Hotel misafirlere Comillas bölgesinde, deniz kıyısında, Fuente de los Tres Canos Çeşmesi ve Palacio de Ocejo Binası ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Parque Guell y Martos Parkı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Biscay Körfezi ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 55 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra kapalı havuz ve spa küveti dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x