Abasa Suites

Fira
Abasa Suites Öne Çıkan Resim
Abasa Suites Dış Mekan
Abasa Suites İç Mekan
Abasa Suites Kahvaltı
Abasa Suites Kahvaltı
Image More +49 fotoğraf
Abasa Suites
Kontochori, Fira , Fira

Santorini bölgesindeki Abasa Suites konaklamanızda, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Agios Nikolaos Manastırı ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Athinios Limanı ile 5,5 mi (8,9 km) ve Kamari Plajı ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda
Junior
Junior Süit
Family
Family Süit
Abasa
Abasa Traditional House with hot tub

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x