Abadi Suite Hotel and Tower by Tritama Hospitality

Jambi
Abadi Suite Hotel and Tower by Tritama Hospitality Genel
Abadi Suite Hotel and Tower by Tritama Hospitality Öne Çıkan Resim
Abadi Suite Hotel and Tower by Tritama Hospitality Dış Mekan
Abadi Suite Hotel and Tower by Tritama Hospitality Yerinde Yemek
Abadi Suite Hotel and Tower by Tritama Hospitality Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Abadi Suite Hotel and Tower by Tritama Hospitality
Jl. Prof. HMO. Bafadhal No. 111 Sungai Asam, Pasar Jambi , Jambi

Jambi bölgesindeki Abadi Suite Hotel and Tower by Tritama Hospitality konaklamanızda Agung Al Falah Camisi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Jambi Prima Alışveriş Merkezi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Batik Centre ile 2,2 mi (3,6 km) ve Museum Negeri Propinsi Jambi ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 124 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz ücretsiz su parkı, açık havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x