Abad Green Forest

Vazhayil
Abad Green Forest Genel
Abad Green Forest Genel
Abad Green Forest Genel
Abad Green Forest Öne Çıkan Resim
Abad Green Forest Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Abad Green Forest
Opposite to RC Church Thekkady Junction , Vazhayil

Pirmed bölgesindeki Abad Green Forest konaklamanızda, Mudra Kültür Merkezi ve Kadathanadan Kalari Merkezi yakınında konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Western Ghats ile 0,3 mi (0,6 km) ve Periyar Ulusal Parkı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 40 odada şömine ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve kapalı tenis kortu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Jungle Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x