Aarya Grand Hotels & Resorts

Ahmedabad
Aarya Grand Hotels & Resorts Genel
Aarya Grand Hotels & Resorts Genel
Aarya Grand Hotels & Resorts Genel
Aarya Grand Hotels & Resorts Genel
Aarya Grand Hotels & Resorts Genel
Image More +37 fotoğraf
Aarya Grand Hotels & Resorts
Kargil Petrol Pump Ln, Gujarat High Ct. S.G.Highway , Ahmedabad

Ahmedabad bölgesindeki Aarya Grand Hotels & Resorts konaklamanızda, The Vithalbhai Patel Bhawan ve Gujarat Yüksek Mahkemesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Ahmedabad Havaalanı Yolu ile 6,8 mi (11 km) ve Gujarat Science City ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Ariva restoranı ideal, bu restoran vejetaryen mutfağı alanında uzman. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 105 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ahmedabad bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda, Havuz Manzaralı
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x