AAAA Hotelwelt Kübler

(bölge) Northern Black Forest (kuzey Kara Orman), Karlsruhe
AAAA Hotelwelt Kübler Genel
AAAA Hotelwelt Kübler Genel
AAAA Hotelwelt Kübler Genel
AAAA Hotelwelt Kübler Genel
AAAA Hotelwelt Kübler Öne Çıkan Resim
Image More +30 fotoğraf
AAAA Hotelwelt Kübler
Bismarckstraße 39-43 (bölge) Northern Black Forest (kuzey Kara Orman), Karlsruhe

AAAA Hotelwelt Kübler Karlsruhe merkezinde, Prince Max Palace ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Karlsruhe Palace (Karlsruhe Sarayı) ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel ZKM ile 1,7 km (1,1 mil) ve Karlsruhe Tiyatrosu (Badisches Staatstheater) ile 2,4 km (1,5 mil) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı Badisch Brauhaus misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 130 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x