A-One New Wing Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
A-One New Wing Hotel Genel
A-One New Wing Hotel Genel
A-One New Wing Hotel Genel
A-One New Wing Hotel Genel
A-One New Wing Hotel Genel
Image More +39 fotoğraf
A-One New Wing Hotel
500-501 Moo 9, North Pattaya Beach Road Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

A-One New Wing Hotel misafirlere Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı Yolu yakınında ve Central Marina Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tiffany's Show transeksüel güzellik yarışması ile 1,1 km ve Cennette Sanat ile 1,2 km mesafede.

The Boat Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 264 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x