A'naya Anlan Hotel

Sarı Nehir Havzası, Changli County
A'naya Anlan Hotel Genel
A'naya Anlan Hotel Öne Çıkan Resim
A'naya Anlan Hotel Dış Mekan
A'naya Anlan Hotel Dış Mekan
A'naya Anlan Hotel Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
A'naya Anlan Hotel
C3-1, Provincial Rd., Beidaihe New Dist. Gold Coast Aranya Community Sarı Nehir Havzası, Changli County

A'naya Anlan Hotel misafirlere Qinhuangdao (Changli İlçesi) bölgesinde, Gold Coast ve Jade Island ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Shooting Academy ile 4,9 mi (7,9 km) ve Nandaihe Entertainment Center ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

A'naya Anlan Hotel içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır.

Misafirler için 491 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x