A Casa Nostra

Coti-Chiavari
A Casa Nostra Öne Çıkan Resim
A Casa Nostra Dış Mekan
A Casa Nostra Dış Mekan
A Casa Nostra Dış Mekan
A Casa Nostra İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
A Casa Nostra
La Riola, Portigliolo , Coti-Chiavari

Coti-Chiavari bölgesindeki A Casa Nostra konaklamanızda, Southern Corsica Beaches ve Plage de Verghia ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon La Plage d'Argent ile 2,6 mi (4,2 km) ve Ruppione Plajı ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Restoranda A Casa Nostra misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras (Rocca Pina)
Süit
Süit (Cupabia)
Süit
Süit (Arone)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x