A Casa di Picci

Costa Degli Dei, Ricadi
A Casa di Picci Öne Çıkan Resim
A Casa di Picci Dış Mekan
A Casa di Picci Dış Mekan
A Casa di Picci Dış Mekan
A Casa di Picci Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
A Casa di Picci
Contrada Santa Barbara snc Costa Degli Dei, Ricadi

A Casa di Picci misafirlere Ricadi bölgesinde, plaj yakınında, Riaci Plajı ve Baia di Riaci ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Spiaggia del Convento ile 0,9 mi (1,4 km) ve Scalèa Plajı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

A Casa di Picci misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x