A Casa di Alessandro

Costa Degli Dei, Tropea
A Casa di Alessandro Genel
A Casa di Alessandro Dış Mekan
A Casa di Alessandro Dış Mekan
A Casa di Alessandro Dış Mekan
A Casa di Alessandro İç Mekan
Image More +72 fotoğraf
A Casa di Alessandro
Via Pelliccia Costa Degli Dei, Tropea

A Casa di Alessandro misafirlere Tropea bölgesinde, plaj yakınında, View of the Corso ve Diocesan Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Norman Katedrali ile 0,1 mi (0,2 km) ve Cannon Plajı ile 0,7 mi (1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Süit
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x