A Casa del Cuoco

Campi Bisenzio
A Casa del Cuoco Öne Çıkan Resim
A Casa del Cuoco İç Mekan
A Casa del Cuoco İç Mekan
A Casa del Cuoco Kahvaltı
A Casa del Cuoco Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
A Casa del Cuoco
Via delle Molina, 55 S Donnino Campi bisenzio , Campi Bisenzio

Campi Bisenzio bölgesindeki A Casa del Cuoco konaklamanızda Arno River ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Floransa Adliyesi ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tarihi Merkezi - Kent Merkezi ile 9,7 mi (15,6 km) ve Vecchio Gölü ile 9,8 mi (15,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve bide vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x