A Cabana de Carmen

Cabanamoura
A Cabana de Carmen Öne Çıkan Resim
A Cabana de Carmen Dış Mekan
A Cabana de Carmen Dış Mekan
A Cabana de Carmen Dış Mekan
A Cabana de Carmen Dış Mekan
Image More +90 fotoğraf
A Cabana de Carmen
Cabanamoura, 3 , Cabanamoura

Outes bölgesindeki A Cabana de Carmen konaklamanızda, Ría de Muros e Noia ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Praia Vitareira ile 8,6 mi (13,8 km) ve Praia siavo ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede.

A Cabana de Carmen misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve özel spa küveti olan 5 ayrı ayrı döşenmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için plazma televizyon sunulur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kulübe,
Kulübe, 1 Yatak Odası (Bela)
Kulübe,
Kulübe, 2 Yatak Odası (Moucho)
Kulübe,
Kulübe, 1 Yatak Odası (Moura)
Kulübe,
Kulübe, 1 Yatak Odası (Rio)
Kulübe,
Kulübe, 1 Yatak Odası (Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x