A Cabana

Maceio
A Cabana Öne Çıkan Resim
A Cabana Dış Mekan
A Cabana Dış Mekan
A Cabana Dış Mekan
A Cabana İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
A Cabana
Rua Prefeito Abdon Arroxelas , Maceio

A Cabana misafirlere Maceio (Ponta Verde) bölgesinde, Hospital Vida yakınında ve Costa Brava Beach ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Ponta Verde Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Pajucara Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Pousada otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ütü/ütü masası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Comfort Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x