808 Residence

Lesser Sunda Islands, Canggu
808 Residence Genel
808 Residence Öne Çıkan Resim
808 Residence Dış Mekan
808 Residence Dış Mekan
808 Residence İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
808 Residence
Jl. Nelayan 77x Badung Lesser Sunda Islands, Canggu

808 Residence misafirlere Canggu (Batu Bolong) bölgesinde, Canggu Beach ve Batu Bolong Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Seminyak Plajı ile 7,2 mi (11,6 km) ve Legian Plajı ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı, Bahçeli
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Family Oda, Teras, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x