7Days B&B

Batı Slovakya, Bratislava
7Days B&B Genel
7Days B&B Öne Çıkan Resim
7Days B&B Dış Mekan
7Days B&B İç Mekan
7Days B&B İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
7Days B&B
Panenská 34 Batı Slovakya, Bratislava

7Days B&B misafirlere Bratislava merkezinde, SR Polis Müzesi ve Trinitarian Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Danube River ile 1,3 mi (2,1 km) ve Bratislava Şatosu ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda 7Days B&B misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x