7 Cascades Restaurant Bar & Lodges

Henrietta
7 Cascades Restaurant Bar & Lodges Öne Çıkan Resim
7 Cascades Restaurant Bar & Lodges Dış Mekan
7 Cascades Restaurant Bar & Lodges Dış Mekan
7 Cascades Restaurant Bar & Lodges İç Mekan
7 Cascades Restaurant Bar & Lodges Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
7 Cascades Restaurant Bar & Lodges
Pitois Road, Tamarind Falls Henrietta , Henrietta

7 Cascades Restaurant Bar & Lodges konaklamanızda Vacoas-Phoenix bölgesinde, Tamarind Şelalesi ile 1,2 km (0,8 mi) ve Mare Longue Rezervuarı ile 2,1 km (1,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Ganga Talao ile 16,7 km ve Chamarel Şelalesi ile 32,5 km mesafede.

7 Cascades Restaurant restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 6 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Küçük otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Çatı Katı (Loft)
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Villa 3 Bedrooms

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x