67th Heaven Holiday Resort

Puerto Princesa
67th Heaven Holiday Resort Genel
67th Heaven Holiday Resort Genel
67th Heaven Holiday Resort Genel
67th Heaven Holiday Resort Öne Çıkan Resim
67th Heaven Holiday Resort Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
67th Heaven Holiday Resort
67 Km Northern Highway Barangay Concepcion , Puerto Princesa

Puerto Princesa bölgesindeki 67th Heaven Holiday Resort konaklamanızda, Yedinci Gün Adventist Kilisesi ve Batak Turizm Danışma Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Binduyan Şelalesi ile 2,9 mi (4,6 km) ve City Baywalk ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı 7 Barrel misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca sauna ve karaoke mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
VIP Cottage
Room
Sweet Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x