57ResHotel Orio

Orio al Serio
57ResHotel Orio Öne Çıkan Resim
57ResHotel Orio Dış Mekan
57ResHotel Orio Dış Mekan
57ResHotel Orio Kahvaltı
57ResHotel Orio Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
57ResHotel Orio
Via Europa 4/6 , Orio al Serio

57ResHotel Orio misafirlere Orio al Serio bölgesinde, havaalanı yakınında, Bergamo Fair Trade Center ve Fiera Campionaria di Bergamo 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Leolandia ile 10 mi (16 km) ve Oriocenter ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Apart dairede 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 48 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 Adults)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x