568 St Kilda Road Apartments by TWIG

Melbourne
568 St Kilda Road Apartments by TWIG Öne Çıkan Resim
568 St Kilda Road Apartments by TWIG Yatak Takımları
568 St Kilda Road Apartments by TWIG Oda Manzaraları
568 St Kilda Road Apartments by TWIG Oda Düzeni
568 St Kilda Road Apartments by TWIG Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
568 St Kilda Road Apartments by TWIG
568 St Kilda Road , Melbourne

Melbourne bölgesindeki 568 St Kilda Road Apartments by TWIG konaklamanızda, Crown Casino and Entertainment Complex ve St Kilda Road ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Melbourne Kriket Sahası ile 2,5 mi (4,1 km) ve Kraliçe Victoria Pazarı ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Bistro Bakini ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Göl Manzaralı
Premium
Premium Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x