3HB Faro

Sotavento, Faro Şehir Merkezi
3HB Faro Genel
3HB Faro Genel
3HB Faro Öne Çıkan Resim
3HB Faro Dış Mekan
3HB Faro Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
3HB Faro
Rua Vasco da Gama nr 33 Sotavento, Faro Şehir Merkezi

3HB Faro misafirlere Faro merkezinde, Algarve Bölge Müzesi yakınında ve A Companhia de Teatro do Algarve Tiyatrosu ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Vilamoura Marinası ile 16,2 mi (26 km) ve Falesia Plajı ile 19,6 mi (31,6 km) mesafede.

3HB Faro içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 104 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 49-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve sauna mevcuttur. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda (Plus)
Standard
Standard Room Jacuzzi
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Room Plus
Superior
Superior Aqua Room
Süit
Süit
Süit
Süit (3 Adults + 1 Child)
Suite
Suite Home

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x