3BR Overlook at Topnotch

Kuzey Vermont, Stowe
3BR Overlook at Topnotch Genel
3BR Overlook at Topnotch Dış Mekan
3BR Overlook at Topnotch Dış Mekan
3BR Overlook at Topnotch Oda Düzeni
3BR Overlook at Topnotch Oda Düzeni
Image More +21 fotoğraf
3BR Overlook at Topnotch
4000 Mountain Road Kuzey Vermont, Stowe

Bu tatil evi misafirlere Stowe bölgesinde, golf sahasına yakın, Stowe Mountain Resort ve Stowe Recreation Path ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi Smugglers Notch ile 9,6 mi (15,5 km) ve Wiessner Woods ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Tatil evinde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu tatil evinde şömine ve özel spa küveti ayrıcalığı yaşayın. Size özel, veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor. Banyoda jakuzi ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz gece kulübü, açık havuz ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve kütüphane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x