302 Oyster Schelles

Umhlanga
302 Oyster Schelles Öne Çıkan Resim
302 Oyster Schelles Dış Mekan
302 Oyster Schelles Dış Mekan
302 Oyster Schelles Yerinde Yemek
302 Oyster Schelles Oda Düzeni
Image More +28 fotoğraf
302 Oyster Schelles
2 Lighthouse Road , Umhlanga

Bu apart otel misafirlere Umhlanga bölgesinde, plaj yakınında, Umhlanga Ana Plajı ve Umhlanga Deniz Feneri ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire uShaka Marine World ile 11,4 mi (18,4 km) ve Umhlanga Rocks Plajı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 46-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası (302 Oyster Schelles - Self Catering)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x