3 Princess Boutique Hotel & Spa

Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan
3 Princess Boutique Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
3 Princess Boutique Hotel & Spa İç Mekan
3 Princess Boutique Hotel & Spa İç Mekan
3 Princess Boutique Hotel & Spa Yerinde Yemek
3 Princess Boutique Hotel & Spa Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
3 Princess Boutique Hotel & Spa
Jalan Uluwatu I No. 999X Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan

3 Princess Boutique Hotel & Spa misafirlere Jimbaran (Bukit) bölgesinde, Bukit Yarımadası yakınında ve Samasta Lifestyle Village Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Kuta Plajı ile 6 mi (9,7 km) ve Legian Plajı ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Yemek servisi için otelin havuz kenarı restoranı ideal, ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimiz için 20 klimalı odada özel spa küveti ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Suite Family, Ocean View
Room
Honeymoon, Ocean View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x