3 Cottages of Deer Inn

Old Town Dali
3 Cottages of Deer Inn Genel
3 Cottages of Deer Inn Genel
3 Cottages of Deer Inn Öne Çıkan Resim
3 Cottages of Deer Inn Dış Mekan
3 Cottages of Deer Inn Dış Mekan
Image More +145 fotoğraf
3 Cottages of Deer Inn
No. 40, Da Zhi Fang Street Dali Ancient Town , Old Town Dali

3 Cottages of Deer Inn misafirlere Dali (Dali Şehri) bölgesinde, Güney Kapısı ve Dali Wenxian Road ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Dali University ile 0,9 mi (1,4 km) ve Yu'er Park ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Honeymoon Dubleks
Room
Comfort Oda, Avlu Manzaralı, Bahçeli
Room
Oda
Room
Comfort Oda
Room
Panoramic Oda
Room
Deluxe Çatı Katı (Loft)
Room
Honeymoon Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x