25hours Hotel The Trip

Spessart-main-odenwald, Frankfurt
25hours Hotel The Trip Genel
25hours Hotel The Trip Genel
25hours Hotel The Trip Genel
25hours Hotel The Trip Genel
25hours Hotel The Trip Genel
Image More +66 fotoğraf
25hours Hotel The Trip
Niddastraße 56-58 Spessart-main-odenwald, Frankfurt

25hours Hotel The Trip size Frankfurt merkezinde, Commerzbank Arenası ve Financial District ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Frankfurt Ticaret Fuarı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Skyline Plaza ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin restoranı BAR SHUKA misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 152 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Large
Large
Medium
Medium
Extra
Extra Large

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x