25hours Hotel Dubai One Central

Trade Centre Area
25hours Hotel Dubai One Central Genel
25hours Hotel Dubai One Central Genel
25hours Hotel Dubai One Central Genel
25hours Hotel Dubai One Central Genel
25hours Hotel Dubai One Central Genel
Image More +48 fotoğraf
25hours Hotel Dubai One Central
Trade Centre Street off Sheikh Zayed Rd , Trade Centre Area

25hours Hotel Dubai One Central size Dubai (Ticaret Merkezi) bölgesinde, Dubai World Trade Centre ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Dubai Alışveriş Merkezi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Burj Khalifa ile 2,3 mi (3,7 km) ve Dubai Akvaryum ve Su Altı Hayvanat Bahçesi ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Tandoor Tina ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler MP3 takma konsolu ve LED televizyon bulunan 434 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Artist
Artist Village Suite
Bedouin
Bedouin Medium Room
Süit,
Süit, Birden Çok Yatak (Farmstay)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Glamping)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Glamping)
Süit
Süit (HAKAWATI)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x