256 Townhouse Rest

Kandy
256 Townhouse Rest Öne Çıkan Resim
256 Townhouse Rest Dış Mekan
256 Townhouse Rest Dış Mekan
256 Townhouse Rest Yerinde Yemek
256 Townhouse Rest Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
256 Townhouse Rest
256, D.S. Senanayake Veediya , Kandy

Kandy bölgesindeki 256 Townhouse Rest konaklamanızda, Kanday Monasteries ve Devales ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Natha Devale ile 0,5 mi (0,8 km) ve Commonwealth War Cemetery ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Candy Corner restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 5.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x