251 Budget Guest House

Addis Ababa
251 Budget Guest House Öne Çıkan Resim
251 Budget Guest House İç Mekan
251 Budget Guest House Yerinde Yemek
251 Budget Guest House Yerinde Yemek
251 Budget Guest House Banyo Tipleri
Image More +18 fotoğraf
251 Budget Guest House
Summit, Bole Sub-City , Addis Ababa

251 Budget Guest House misafirlere Addis Ababa (Bole) bölgesinde, Yekatit 12 Monument ve Bete Maryam Mausoleum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Century Mall ile 4,1 mi (6,6 km) ve Zefmesh Grand Alışveriş Merkezi ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

251 Budget Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Ortak Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x