24 Guesthouse Dongdaemun

Seul
24 Guesthouse Dongdaemun Genel
24 Guesthouse Dongdaemun Genel
24 Guesthouse Dongdaemun Genel
24 Guesthouse Dongdaemun Öne Çıkan Resim
24 Guesthouse Dongdaemun Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
24 Guesthouse Dongdaemun
280-2, Eulji-ro, Jung-gu , Seul

24 Guesthouse Dongdaemun size Seul merkezinde, Dongdaemun Tarih ve Kültür Parkı yakınında ve Gyeongbok Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu hostel Lotte World ile 7,9 mi (12,6 km) ve Myeongdong Sokağı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Hostelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Family
Family Oda (A Type)
Deluxe
Deluxe Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda (B Type)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x