20 House Arugam

Pottuvil Division 2, Pottuvil
20 House Arugam Genel
20 House Arugam Genel
20 House Arugam Genel
20 House Arugam Genel
20 House Arugam Öne Çıkan Resim
Image More +34 fotoğraf
20 House Arugam
20 House Road Pottuvil Division 2, Pottuvil

20 House Arugam misafirlere Pottuvil bölgesinde, plaj yakınında, Muhudu Maha Viharaya Tapınağı ve Arugam Bay Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Pasarichenai Plajı ile 2,4 mi (3,8 km) ve Pottuvil Noktası ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x