2 Drummond B&B

Londonderry
2 Drummond B&B Öne Çıkan Resim
2 Drummond B&B Dış Mekan
2 Drummond B&B Dış Mekan
2 Drummond B&B Kahvaltı
2 Drummond B&B Kahvaltı
Image More +12 fotoğraf
2 Drummond B&B
2 Drummond Park , Londonderry

Londonderry bölgesindeki 2 Drummond B&B konaklamanızda, Boom Hall ve Foyle Bridge ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Derry Şehir Duvarları ile 3,5 mi (5,7 km) ve Amelia Earhart Centre ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

2 Drummond B&B misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli), lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x