1948 Hotelaria Eireli

Holambra
1948 Hotelaria Eireli Genel
1948 Hotelaria Eireli Öne Çıkan Resim
1948 Hotelaria Eireli Dış Mekan
1948 Hotelaria Eireli Dış Mekan
1948 Hotelaria Eireli Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
1948 Hotelaria Eireli
R. Bromélias 206 , Holambra

1948 Hotelaria Eireli konaklamanızda Holambra merkezinde, Moinho Povos Unidos Müzesi ve Holambra Tarih ve Kültür Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Alfredo Chiavegato Belediye Stadı ile 13,3 km ve Lagoa dos Passaros Parkı ile 14,2 km mesafede.

Otelin restoranı Café 1948 misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi de mevcut. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 13 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 49-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere minibar ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, lobide kahve servisi ve su sebili mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x