1910 Lifestyle Hotel

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Volos
1910 Lifestyle Hotel Genel
1910 Lifestyle Hotel Genel
1910 Lifestyle Hotel Genel
1910 Lifestyle Hotel Genel
1910 Lifestyle Hotel Genel
Image More +249 fotoğraf
1910 Lifestyle Hotel
Dimitriados 25 & 54th Sintagmatos ELAS Teselya Ve Merkez Yunanistan, Volos

1910 Lifestyle Hotel misafirlere Volos merkezinde, Volos Belediye Binası yakınında ve Volos Belediye Tiyatrosu ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tsalapatas Brickworks Museum ile 0,8 mi (1,3 km) ve Canyoning Hellenic ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için City Canvas ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve Akıllı televizyonlar bulunan 23 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere bisiklet park alanı ve elektrikli bisiklet şarj istasyonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x