1898 The Post

Leiestreek, Ghent
1898 The Post Genel
1898 The Post Genel
1898 The Post Genel
1898 The Post Genel
1898 The Post Öne Çıkan Resim
Image More +64 fotoğraf
1898 The Post
Graslei 16 Leiestreek, Ghent

1898 The Post misafirlere Ghent merkezinde, Korenmarkt Meydanı ve Grasbrug yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St. Nicholas Kilisesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve St. Michael's Köprüsü ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 38 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Letter
Letter
Stamp
Stamp
Postcard
Postcard
Envelope
Envelope
Carriage
Carriage
Carriage
Carriage with Private Terrace
Suite
Suite 19
Suite
Suite 23
Suite
Suite 2
Junior
Junior Suite 39

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x