1877 Estrela Palace Hotel

Prata Coast, Vera Cruz
1877 Estrela Palace Hotel Öne Çıkan Resim
1877 Estrela Palace Hotel Kahvaltı
1877 Estrela Palace Hotel Kahvaltı
1877 Estrela Palace Hotel Yerinde Yemek
1877 Estrela Palace Hotel Oda Düzeni
Image More +29 fotoğraf
1877 Estrela Palace Hotel
R. José Estevão Prata Coast, Vera Cruz

1877 Estrela Palace Hotel misafirlere Aveiro merkezinde, Largo da Praça Fish Market ve Praca da Republica ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Aveiro Katedrali ile 0,9 mi (1,4 km) ve Friendship Ties Bridge ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve LCD televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otelde, 1 bina ve yakın çevrede ücretsiz otopark var. Temel imkanlar arasında konaklama yeri dışında otopark bulunuyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Stüdyo Süit
Presidential
Presidential Stüdyo Süit
Luxury
Luxury Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x