1850 Hotel

Alaçatı, Çeşme, İzmir
1850 Hotel Genel
1850 Hotel Genel
1850 Hotel Genel
1850 Hotel Genel
1850 Hotel Genel
Image More +25 fotoğraf
1850 Hotel
Yeni Mecidiye Mah. 3010 Sok. No:3 Çeşme, İzmir

Doğal güzellikleri, güler yüzlü yerlileri ve eşsiz mimari güzellikleri ile İzmir’in Alaçatı beldesinde bulunan 1850 Hotel adını, Rum işçilerin bölgeye geldiği tarihten ilham alarak seçmiş.

Toplamda 5 odalı ve bölgenin dokusuna uygun seçilmiş taşlar ile inşa edilen bir Rum evi özelliğine sahip olan bu işletme, tüm detayları ile konuklarını büyüleyecek özelliklere sahip. İsteğe bağlı sigara içilemeyen oda seçeneğini de konuklarına sunan hotel, tüm odaları standart olarak klima, oda hizmeti, kasa, mini bar ve buzdolabı gibi özelliklerle teslim ediyor.

Çocuklu aileler için düşünülen birçok özelliği bünyesinde bulunduran 1850 Hotel, çocuklar için kitap, dvd ve eğlence alanlarına sahip. Şahsi aracı ile konaklayacak misafirler için ücretsiz otopark hizmeti ve araç kiralamak isteyen konuklar içinde yakın bölgede kiralama hizmeti veren markalar bulunuyor.

Yüksek hızda internetin yanı sıra iş için seyahat eden müşterilere iş amaçlı ayrı bir hizmeti de bulunan 1850 Hotel’de ücretsiz açık büfe kahvaltı, bagaj saklama ve servis otobüsü hizmeti müşterilere ayrıcalık olarak sunuluyor.

İşletmenin merkezi bir konum üzerinde yer almasının avantajından faydalanarak bölgedeki önemli yerlerden Alaçatı Yel Değirmenleri Parkı, Tektekçi Alaçatı ve Alaçatı Pazar Yeri gibi noktaları kısa bir yürüme mesafesinin ardından ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca yöresel lezzetleri tatmak isteyenler içinde yakınlarda pek çok kahvaltı mekanı ve restoran da bulunuyor.

Alaçatı merkezine 0,7 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x