1715 House & Caff Resort Phuket

Güney Tayland, Rawai
1715 House & Caff Resort Phuket Genel
1715 House & Caff Resort Phuket Genel
1715 House & Caff Resort Phuket Genel
1715 House & Caff Resort Phuket Öne Çıkan Resim
1715 House & Caff Resort Phuket Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
1715 House & Caff Resort Phuket
17/15 Wiset Road, Moo 2, Rawai Beach Güney Tayland, Rawai

1715 House & Caff Resort Phuket konaklamanızda Rawai bölgesinde, deniz kıyısında, Chalong Körfezi yakınında ve Rawai Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Nai Harn Plajı ile 4,6 km (2,9 mil) ve Kata Noi Plajı ile 6 km (3,7 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Rawai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 300 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x