1504 Apartamento Centro Viana

Orta Şili, Vina Del Mar
1504 Apartamento Centro Viana Genel
1504 Apartamento Centro Viana Öne Çıkan Resim
1504 Apartamento Centro Viana Dış Mekan
1504 Apartamento Centro Viana Dış Mekan
1504 Apartamento Centro Viana İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
1504 Apartamento Centro Viana
273 Viana Orta Şili, Vina Del Mar

1504 Apartamento Centro Viana size Vina del Mar merkezinde, Jardín Botánico Nacional ile 5 dakika yürüyüş ve Quinta Vergara ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Çiçek Saat ile 0,5 mi (0,8 km) ve Museo de Bellas Artes ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda özel havuz ve Akıllı televizyonlar sunulur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

24 saat açık sağlık kulübü ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası, 2 Banyolu, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x