1201 Departamento VS Centro Viña

Orta Şili, Vina Del Mar
1201 Departamento VS Centro Viña Genel
1201 Departamento VS Centro Viña Genel
1201 Departamento VS Centro Viña Öne Çıkan Resim
1201 Departamento VS Centro Viña Dış Mekan
1201 Departamento VS Centro Viña Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
1201 Departamento VS Centro Viña
273 Von Schroeder Orta Şili, Vina Del Mar

1201 Departamento VS Centro Viña misafirlere Vina del Mar merkezinde, Jardín Botánico Nacional ve Çiçek Saat ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Museo de Bellas Artes ile 0,6 mi (0,9 km) ve Palace Vergara ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, buzdolabı ve fırınlar vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Apart Daire, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x